Spring til indhold

Mal selv keramik

Mal-selv-keramik hos LER by Skovgaard

Oplev en kreativ rejse med mal-selv-keramik! Lad din kreativitet blomstre og tag dine nærmeste med på en fantastisk oplevelse. Besøg LER by Skovgaard og få et par uforglemmelige timer sammen.

Grib chancen nu! Du behøver ikke at bestille tid – bare kig forbi, når det passer dig. Hvis I er mere end 4 personer, så ring gerne i forvejen – så er I sikre på at der er plads.

Så kom og lad os skabe noget magisk sammen!

Mal selv keramik - kreativitet og hygge hos LER by Skovgaard
Mal selv keramik hos LER by Skovgaard
Mal-selv-keramik Holstebro
Mal selv keramik i Holstebro - hos LER by Skovgaard

Klar til at udfolde din/jeres kreativitet og hygge jer hos LER by Skovgaard?

Lad din kreativitet blomstre og skab minder, der varer ved

Mal-selv-keramik hos LER by Skovgaard – hvad siger kunderne?

holstebro mal selv keramik personalearrangement

Arrangementer

Mal-selv-keramik egner sig perfekt til både små og store arrangementer. En hyggetur med dine bedste veninder, med familien eller et personalarrangement.

Hyggelige omgivelser

Skal du og veninderne eller familien hygge jer og prøve noget anderledes? Så overvej et par timer med mal-selv-keramik hos LER by Skovgaard. Ingen tidsbestilling – bare kig ind ( … er I mere end 4 personer er det en god idé at bestille tid).

Udfold dine kreative evner

Du vælger selv hvad du vil male på. Du kan vælge mellem små og store kopper, mellem skåle, vaser og kander. Et bredt udvalg af farver står til din rådighed. Du modtager ligeledes en introduktion til metoder og teknikker – og så er resten op til dig og din fantasi.