Spring til indhold

Keramik kursus 1 – 15-05-2023

1.300,00 kr.

Dette kursus er for dig der drømmer om at arbejde med ler, tidligere har arbejdet med ler eller er helt nybegynder uden viden. Alle kan deltage, både øvede og begyndere. Jeg vil personligt guide dig undervejs.

Udgangspunktet for kurset er forskellige modelleringsteknikker.

Dette keramik kursus afholdes hos LER by Skovgaard, Helgolandsgade 9, 7500 Holstebro.

Læs mere om kurset under Beskrivelse

8 på lager

Kategori:

Målgruppe: Nybegynder og øvet
Varighed: 4 x 3 timer
Tidspunkt: Mandag kl.18-21

Dette kursus er for dig der drømmer om at arbejde med ler, tidligere har arbejdet med ler eller er helt nybegynder uden viden. Alle kan deltage, både praktiserede og begyndere. Jeg vil personligt guide dig undervejs.
Udgangspunktet for kurset er forskellige modelleringsteknikker.

Kursusforløb:
Du vil igennem forløbet blive introduceret til forskellige modelleringsteknikker. Desuden vil du lære at forfine teknikkerne og skabe finish, der er altafgørende for et godt resultat.

Jeg vil med enkle teknikker vise dig hvordan du primært fremstiller figurer, men der vil på kurset også være mulighed for at fremstille brugsting.

På kurset vil vi bruge hvidt lertøjsler, og glasurer er til rådighed, desuden benytter vi også begitninger og underglasurer, når der skal dekoreres.

Materialer og brændinger er inkluderet i prisen (2 kg ler pr. deltager). Tilkøb af ekstra materialer – 40 kr. pr. kg ler.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.